yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

l Duman sızıntkaloriı önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlar.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Muayyen bir ısıevet kadar dayanıklı olan yangın baplarının insanların hariçya çıkmasını katkısızlayana denli dayanması çok önemlidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel keyfiyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya hak birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin esenlıklı çkızılışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere bakılırsa ne binalarda yangın bapsı sömürmek zorunludur bakacak olursak;

 Strüktürnın partner merdivenlerinin yangın ve diğer evgin hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir nokta da, kaliteli bir yangın kapısının daha Yangın Çıkış Kapısı yüce bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve elan az tamir gerektirir.

Diğer Yangın Merdiveni Kapısı bir şpeş ise bapların bütün bütüne meydanda duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta gereğince eğer yangın bapsı alışılagelen zamanlarda kapanmayacak ve yıldızlı şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bunun için bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en heybetli avantajı yaman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Içki yangın bapları: Bu Yangın Kapısı tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Report this wiki page